Noapte
Zi
11 November 2021
1 min read

Funcționarea Cinematografului Independența stă în pixul Ministrului Dezvoltării

Obiectului unui amplu proces de reabilitare și modernizare, atât la partea exterioară cât și la interior, Cinematograful Independența a fost redeschis pe data de 8 septembrie, cu ocazia Zilelor Cetății Târgoviște. Deși recepția lucrărilor a fost efectuată de ceva vreme, nici până în acest moment Ministerul Dezvoltării nu și-a dat acceptul pentru ca lucrurile să-și urmeze traseul firesc, și anume filmele să înceapă de ruleze. Concret, ministrul trebuie să semneze protocolul de predare-primire astfel încât clădirea să se întoarcă în patrimnoniul administrației publice locale târgoviștene.
”Probabil vă întrebați de ce sunt singurul spectator din Cinematograful Independența din Târgoviște? Răspunsul este unul foarte simplu, pentru că , de mai bine de o lună, Ministerul Dezvoltării tergiversează treansmiterea cinematografului către proprietarul de drept, adică municipiul Târgoviște, deși recepția este făcută cu foarte mult timp în urmă. Practic, este o chestiune de două secunde în care ministrul Dezvoltării trebuie să semneze un protocol de predare-primire , prin care, după finalizarea amplului proces de reabilitare, acest obiectiv de investiții să revină târgoviștenilor. Sper ca lucrul acesta să se întâmple cât mai repede, am făcut numeroase demersuri către minister pe acest subiect, până acum e liniște. De altfel, situația aceasta înțeleg că este comună pentru foarte multe investiții din România care sunt pur și simplu blocate. Domnule ministru, distinși funcționari din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale să știți că Târgoviștea are nevoie de acest cinematograf și abia așteptăm să vedem un film într-o clădire simbol a municipiului.”, precizează primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Studenții își câștigă dreptul de a avea acces gratuit la serviciile bibliotecilor central-universitare

Articolul Urmator

 „Global Interferences of Knowledge Society”, conferință internațională organizată de Universitatea Valahia

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele