Noapte
Zi
8 November 2021
1 min read

Primăria Poiana, anunț de gospodărire a apelor pentru proiectul “Amenajarea secțiunii de evacuare a apelor uzate în râul Cioragarla și de consolidare a malului drept al râului”

“Aceasta informare este efectuată de către comuna Poiana, județul Dâmbovița, str. Principală, nr. 984A, cod postal: 137365 telefon 0245721841 e-mail primaria_poianadambovita@yahoo.com, în calitate de beneficiar, ce intenţionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul: Amenajarea secțiunii de evacuare a apelor uzate în râul Cioragarla și de consolidare a malului drept al râului.

Aceasta solicitare este conforma cu prevederile Legii nr. 107/1996 cu modificarile și completarile ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată, sau la sediul A.B.A. Arges Vedea, str. Campulung nr. 6-8, Pitesti, jud. Argeș.”

WhatsApp Image 2021-11-08 at 15.19.18

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Transport agabaritic pe ruta Constanța – Ulmi

Articolul Urmator

Partajați sarcinile în mod egal acasă, pentru șanse egale la locul de muncă!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele