Noapte
Zi
9 November 2021
1 min read

Trei tineri dâmbovițeni, reținuți pentru șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 4 noiembrie a.c., un bărbat de 18 ani, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Iedera, ar fi provocat distrugeri unui autoturism ce aparține unui bărbat de 22 de ani. Ulterior, tânărul de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de bărbatul de 22 de ani și de un alt bărbat de 20 de ani.

Totodată, cei doi l-ar fi condus pe tânărul de 18 ani, la o locuință din municipiul Moreni, unde l-ar fi lipsit de libertate și ar fi solicitat să primească 1.500 de lei, reprezentând contravaloarea distrugerilor provocate.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la comiterea faptelor ar mai fi participat și un alt bărbat de 20 de ani.

În ziua de 8 noiembrie a.c., bărbatul de 22 de ani, a fost surprins în flagrant în timp ce ar fi obținut o parte din banii solicitați.

Pe parcursul acestei zile, 9 noiembrie, cei trei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.- IPJ Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 1200 dâmbovițeni și-au pierdut viața din cauza COVID-19 de la debutul pandemiei

Articolul Urmator

MORENI: Mâine se întrerupe alimentarea cu apă pe mai multe străzi din municipiu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele