Noapte
Zi
27 December 2021
1 min read

Grupul Beltrame va investi 500 milioane de euro în COS Târgoviște!

Pe data de 5 ianuarie 2022 grupul Beltrame va semna contractul prin care va prelua activele Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște. Mai mult decât atât, italienii vor să reia activitatea de producere de oțel beton, iar pentru următorii ani au un plan bine pus la punct de redresare a unității. Mai exact, acestia vor să investească în jur de 500 de milioane de euro pentru a aduce COS Târgoviște la faima de altă dată, pentru ca activitatea tuturor secțiilor să fie reluată în totalitate.

La începutul acestei luni, reprezentanții Beltrame au prezentat autorităților locale târgoviștene și oficialilor din partea Prefecturii planul de dezvoltare pe care vor să-l pună în practică.

„Este vorba despre o investiție de aproximativ 500 de milioane de euro, care se compune din modernizarea actualelor facilități de producție, plus o oțelărie nouă, de 300 de milioane de euro. Aceasta a fost discuția pe care am avut-o cu unul dintre investitori, nu cu vreun reprezentant. Sper să se concretizeze.

Ar fi, din punct de vedere economic, poate cel mai important eveniment din ultimii 30 de ani din municipiul Târgoviște și cea mai mare investiție, privată sau publică, din județul Dâmbovița. Sper să nu se întâmple nimic de natură să ne pună piedici foarte mari”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

IMG-20211227-WA0012

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, vizită de lucru în Dâmbovița

Articolul Urmator

Nicio localitate dâmbovițeană nu se mai află în scenariul roșu privind incidența la COVID-19

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele