Noapte
Zi
23 December 2021
1 min read

Mobilier și obiecte de uz casnic pentru bunica și nepotul ei din partea pompierilor dâmbovițeni

Pompierii dâmboviţeni, continuă ”misiunile” umanitare. O bunică și nepotul ei au primit un ajutor nesperat de la pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului ce le-a cuprins casa în seara zilei de 9 decembrie.

După ce au fost avertizați de vecini că le arde casa, copilul a avut grijă să ia cu el ghiozdanul de școală. În casă se mai afla și străbunica copilului, care era nedeplasabilă și a fost scoasă de vecini până la sosirea pompierilor.

Astăzi, 23 decembrie a.c., pompierii de la Detașamentele Moreni și Târgoviște s-au mobilizat și au cumpărat obiecte de uz casnic, un aragaz, o sobă, haine și alimente pentru ca cei trei să treacă cu bine peste această perioadă dificilă.

Autoritățile locale au pus la dispoziția familiei un modul în care să locuiască, iar prin intermediul preotului din localitate se strâng sume de bani pentru ca împreună să construiască o casă.

Acum, copilul, elev în clasa a 3-a, ne-a promis ca va merge la școală pentru a învăța să devină pompier. Până atunci, colegul nostru plutonier adjutant Ștefănescu Daniel, care stă la câteva case distanță, îl va îndruma.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Autoturism lovit de tren, la Braniștea!

Articolul Urmator

Dep PSD, Carmen Holban: “Bugetul anului 2022 a fost aprobat! PSD nu a mai permis repetarea pașilor greșiti făcuți în ultimii ani”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele