Noapte
Zi
17 December 2021
1 min read

Parcul Industrial Moreni, premiu de excelență în cadrul Topului Firmelor Dâmbovițene

Implicarea și seriozitatea care stau la baza bunului management al Parcului Industrial Moreni au fost premiate, în cursul serii trecute, în cadrul Topului Firmelor Dâmbovițene. Zi de zi se caută soluții pentru ca parcul să ofere cele nai bune condiții societăților care își desfășoară aici activitatea, obiectivul principal al directorului Gabriel Purcaru și al echipei pe care o coordonează fiind acela al creării locurilor de muncă. Totodată, se lucrează la noi proiecte de extindere și modernizare.

IMG-20211217-WA0025

“Am participat la topul firmelor din județul Dâmbovița, activitate organizată de Camera de Comerț și Industrie, la invitația domnului președinte Valentin Calcan,căruia vreau să-i mulțumesc! Colaborarea foarte bună ,efortul comun și munca în echipă pe care o desfășurăm împreună cu domnul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița Corneliu Ștefan și cu echipa de conducere a CJD, au condus la aceste rezultate!

Mulțumesc conducerii CJD pentru sprijinul permanent acordat în vederea dezvoltării Parcului Industrial Moreni și vă asigur că atât eu în calitate de Director General cât și echipa de oameni profesioniști și implicați pe care o coordonez la nivelul Societății MPI nu vom slăbi ritmul și vom depune tot efortul pentru a atinge toate obiectivele propuse!”, transmite directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru.

IMG-20211217-WA0024

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: PREMIERĂ NAȚIONALĂ la Cinematograful Independența: SPENCER

Articolul Urmator

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun vor fi premiate! Start concurs!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele