Noapte
Zi
21 December 2021
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: Primarul Cristian Stan la moment de bilanț al anului 2021:”Am depășit multe greutăți în plan administrativ pentru că am înțeles să fim o echipă și să facem front comun”

Chiar dacă a fost un an greu, din numeroase puncte de vedere, de la pandemia de COVID-19 până la scena politică, administrația locală a municipiului Târgoviște a știut cum să facă față provocărilor, astfel încât toate investițiile și toate proiectele aflate în derulare să fie continuate, iar altele noi, să-și aibă debutul.
La final de 2021, primăria Târgoviște, echipa de conducere se poate lăuda cu investiții de peste 300.000.000, și aici putem aminti: finalizarea proiectului șoselei de centură, Cinematograful ”Independența”, 40 de autobuze noi, Mercedes Benz Citaro-Hybrid, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Creșa nr. 13, Creșa nr. 16, Piața Revoluției, Parcul Mitropoliei, Parcul de la ”UM Gară”, reabilitarea străzii ” Neagoe Basarab”, reabilitarea și modernizarea străzii Șoseaua Găești, și lista poate continua.

A fost o perioadă complicată, cu provocări pe care nu le cunoașteam, care au apelat la cele mai puternice însușiri ale noastre. Cumva, am știut să fim mai curajoși, mai milostivi, mai demni…. Mai buni. Am depășit multe greutăți și în plan administrativ, pentru că am înțeles să fim o echipă și să facem front comun.
A fost un an dificil, cu multe obstacole, peste care am reușit să trecem. Iată-ne la final de an, într-un moment de bilanț pe ceea ce a însemnat anul 2021 pentru municipiul Târgoviște, pentru administrația locală târgovișteană. Este un moment în care putem privi obiectiv în urmă și să tragem câteva concluzii de natură să ne ofere o idee cât mai fidelă despre anul 2021, un an complicat, cu multiple provocări, un an pe care îl anticipasem mai ușor, dar care din păcate nu a fost deloc așa, un an care ne-a testat tuturor limitele, însă una peste alta, un an care a însemnat mult pentru procesul de modernizare al municipiului Târgoviște. Ca număr de investiții finalizate și investiții finalizate, cu greu putem să găsim un alt an din istoria modernă a municipiului Târgoviște care să se compare cu anul 2021, repet, într-un context delicat din punct de vedere economic, bugetar, sanitar, social. Valoarea totală a tuturor investițiilor finalizate în anul 2021 depășește 320 de milioane de lei. Au fost finalizate aproximativ 15 investiții, record de investiții finalizate la Primăria Municipiului Târgoviște, în primul an post-electoral. Un reper important este finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Târgoviște, un proiect care părea blestemat și care în acest moment reprezintă un punct important pe harta infrastructurii târgoviștene, cu 15 kilometri de drum, 15 kilometri de canalizare, două poduri construite de la zero, cu patru pasaje rutiere reabilitate, un proiect de o importanță deosebită pentru târgovișteni, pentru dâmbovițeni, cu precizarea că preconizatul inelul doi al centurii municipiului Târgoviște va reprezenta un pas important înainte. Aici vreau să-i mulțumesc și președintelui Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan, pentru această investiție de natură să permită ocolirea reală a municipiului Târgoviște pentru tot ceea ce înseamnă traficul greu de tranzit.”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) A AVUT LOC CONCERTUL EXTRAORDINAR DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Articolul Urmator

Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, a condus ceremonia dedicată marcării centenarului relațiilor diplomatice dintre România și Japonia

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele