Noapte
Zi
21 December 2021
1 min read

Valentin Calcan, președinte Camera de Comerț Dâmbovița, îndemn pentru antreprenori să acceseze fonduri prin intermediul ADR Sud Muntenia

În cursul zilei de ieri, la Călărași, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a avut loc întâlnirea dintre Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.

“Chiar dacă așa cum este firesc, aș vrea ca în Dâmbovița să putem avea cât mai multe resurse prin proiectele europene, trebuie să recunosc faptul că Liviu Mușat a ținut mereu un echilibru în regiunea Sud Muntenia indiferent de culorile Guvernului României. Așa este onest, proiectele se câștigă prin efort, muncă, seriozitate și atât administrațiile publice cât și antreprenorii au șanse egale de succes.

Am făcut cu această ocazie o prezentare a Camerei de Comerț Dâmbovița și cred că putem fi un partener județean important al ADR SUD MUNTENIA spre a asigura o bună și rapidă legătură cu mediul de afaceri dâmbovițean.

Pentru mediul de afaceri, veștile sunt optimiste. POR Sud Muntenia este cel mai avansat pe circuitul de aprobare din CE . Îmi spunea domnul director general Liviu Mușat că ne așteptăm ca până la jumătatea anului viitor să avem și primele Ghiduri ceea ce ar însemna un important stimulent pentru mediul de afaceri.

Îndemn pe toți antreprenorii să acceseze oportunitățile prezentate în ” POR Sud-Muntenia 2021-2027 Prioritatea 1. O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice” și să se pregătească cu proiecte în acest sens. https://www.adrmuntenia.ro/categorie/194/programe-implementate/men#”, transmite

Valentin Calcan – Președinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipele de robotică de la Colegiul Național Carabella din Târgoviște, în echipă cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

(VIDEO) A AVUT LOC CONCERTUL EXTRAORDINAR DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele