Noapte
Zi
28 December 2021
1 min read

(VIDEO) Șofer băut a avariat mai multe autoturisme parcate

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 23:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul, parcat în afara părții carosabile, în localitatea Șotânga, iar șoferul celuilalt autovehicul și-a continuat deplasarea.
Polițiștii, în urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 00:15, au depistat pe strada Calea Pucioasei, din Șotânga, autoturismul implicat în evenimentul rutier.
Polițiștii au efectuat semnal pentru oprirea autovehiculului, însă, conducătorul auto, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgoviște, și-a continuat deplasarea.
În timpul deplasării, până la momentul în care a fost oprit de către polițiști, bărbatul a mai acroșat alte două autoturisme parcate.
La momentul opririi, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, cel în cauză refuzând.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Angajații TESA protestează în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște!

Articolul Urmator

Moment comemorativ, la Vișina, dedicat celor ce și-au pierdut viața în urma incidentului aviatic produs în pădurea Mălineasa

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele