Noapte
Zi
2 January 2022
1 min read

2021 s-a încheiat cu 92000 de contracte de muncă la nivelul agenților economici dâmbovițeni

“Finalul de an reprezintă, pentru cei mai mulți dintre noi, un moment al bilanțului. Mai presus de cifre, activitatea noastră vizează oameni, iar pentru echipa Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, 2021 a fost un an cu multe relizări, un an în care instituția a reușit să fie un mediator, în relațiile de muncă, și să soluționeze probleme sesizate atât de angajatori cât și de angajați. Și este un motiv de bucurie pentru noi să vedem că piața muncii din județul Dâmbovița este, cu fiecare an, tot mai aproape de ceea ce ne-am dori și este firesc să fie, un mediu guvernat de legi, dar și de înțelegere reciprocă și respect.

Poate cea mai mare satisfacție a acestui an, atât pentru noi, cât și pentru celelalte instituții din domeniu îl reprezintă creșterea nesperată a numărului de contracte de muncă, în ciuda condițiilor economice dificile, care și-au pus amprenta asupra agenților economici. Avem așadar, la final de an, un număr record de 92.000 de contracte înregistrate și speranța că anul viitor tendința de creștere va continua, lucru favorizat și de schimbările legislative din anul acesta. Schimbări care incriminează, mai mult decât oricând munca la negru și legiferează munca subdeclarată, cunoscută și ca muncă „la gri”, cu care inspectorii de muncă se luptă de mulți ani, iar acum au la îndemână și armele legale necesare.

Sperăm ca anul viitor să fie un an mai bun, pentru noi toți și să aducă stabilitatea și predictibilitatea atât de necesare într-o economie și vă asigurăm că noi vom sta, ca și până acum, la dispoziția oricui are probleme sau neclarități, referitoare la relațiile de muncă.”, transmite Marius Lixandru, innspector șef Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doar un elev dâmbovițean este infectat cu COVID-19

Articolul Urmator

ATENȚIE ȘOFERI! Unde va fi amplasat aparatul radar în luna ianuarie, în localitățile dâmbovițene

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele