Noapte
Zi
5 January 2022
1 min read

ANIVERSAREA MITROPOLITULUI NIFON LA TÂRGOVIȘTE

Cu ocazia zilei de naștere, miercuri, 5 ianuarie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a săvârșit Sfânta Liturghie, la Paraclisul Reședinței eparhiale Kretzulescu.
La slujbă, au luat parte Părinții Consilieri, ostenitori ai Centrului Eparhial și maicile de la Reședința mitropolitană, care au dorit să fie alături de Ierarhul nostru, mulțumind Bunului Dumnezeu pentru tot binele dăruit Înaltpreasfinției Sale și Arhiepiscopiei Târgoviștei.
În cuvântul rostit cu acest prilej, Chiriarhul nostru a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat în împlinirea misiunii sale pastorale, evidențiind faptul că slujirea Ortodoxiei și a neamului românesc reprezintă o nobilă vocație, dar și o necesitate existențială, ce coalizează fidelitatea, comuniunea și responsabilitatea tuturor celor ce și-au asumat aceasta.
Înaltul Ierarh a evocat rolul benefic al valorilor Evangheliei lui Hristos pentru civilizația și cultura noastră, subliniind necesitatea aprofundării lor și a educației tinerelor generații, astfel încât această prețioasă moștenire să fie cât mai intens promovată și trăită.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Se lucrează la podul din zona Pavcom

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele