Noapte
Zi
14 January 2022
1 min read

”Bunicul meu, Regele Mihai”, prin ochii Prințului Nicolae al României

Astăzi, Principele Nicolae al României a fost prezent la Târgoviște, la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu pentru a participa la diferite evenimente dedicate Zilei Naționale a Culturii.
Programul a inclus: “Monarhia în sprijinul culturii române”, conferinţă susținută de Nicolae al României, lansarea cărții “Bunicul meu, Regele Mihai”, POZA CARTE, dar și o expoziție de carte bibliofilă “Eminescu în ediții rare”.


De asemenea, Principele Mihai al României a avut și o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

cjd

“Salut prezența Principelui Nicolae la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naţionale, manifestări organizate, începând de astăzi, de Consiliul Județean Dâmbovița prin Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”.
Îl felicit pentru că a ales să lanseze și la Târgoviște volumul „Bunicul meu, Regele Mihai”, o adevărată incursiune în viața de familie a Majestății Sale.
Cultura românească are un loc de cinste în cultura mondială atât prin unicitate, cât și prin valoarea operelor pe care România le-a oferit patrimoniului internațional.
Încă o dată îi mulțumesc pentru prezență și sunt convins că, împreună, aici în Dâmbovița, putem realiza o multitudine de activități care să pună în valoare bogata noastră moștenire culturală.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Virusurile hepatice, o pandemie silențioasă! Program gratuit de testare a hepatitelor lansat în județul Dâmbovița!

Articolul Urmator

Doamna Ioana a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele