Noapte
Zi
19 January 2022
1 min read

Conducerea Parcului Industrial Moreni caută cele mai bune soluții pentru angajați și angajatori

Încă din momentul în care a preluat conducerea Parcului Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a pus un accent deosebit pe crearea locurilor de muncă, aceasta fiind prioritatea sa și a echipei pe care o coordonează. Preocupat constat de acest aspect, în cursul zilei de ieri, a organizat la sediul societății o întâlnire cu administratorii societăților care își desfășoară activitatea în cadrul Parcului Industrial Moreni, prezent fiind și directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, Constanța Anghel.
”Tema discuției a fost legată de ocuparea locurilor de muncă vacante din interiorul MPI, beneficiile angajatorilor la recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă, dar și organizarea de cursuri de calificare (parteneriat MPI-AJOFM) pe meserii și diferite domenii de activitate în vederea scutirii angajatorilor de costuri suplimentare! Am susținut întotdeauna faptul că munca în echipă conduce la rezultate notabile”, a declarat directorul Parcului Industrial Moreni Gabriel Purcaru.

WhatsApp Image 2022-01-19 at 09.29.23

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Concursul “1859 în conştiinţa românilor”, ediția a XV-a, la Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu”

Articolul Urmator

Ionel Petre și-a dat demisia din ALDE

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele