Noapte
Zi
14 January 2022
1 min read

Doamna Ioana a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

“Ne pierdem cu firea de multe ori din lucruri mărunte, care ni se par decisive. Ne lăsăm afectați de chestiuni banale și facem din asta un capăt de țară. Socotim că totul în jurul nostru e grav, decisiv, acum ori niciodată.

Dar cum e să privești această „harababură” prin ochii unui secol de viață?! O viață care a văzut de toate, lucruri istorice (cu adevărat istorice), schimbări ale destinului imprevizibile etc, etc. Cred că totul pare mai calm, mai puțin grav, mai puțin decisiv.

IMG-20220114-WA0022 IMG-20220114-WA0023

Și asta poate fi lecția cea mai bună pe care o putem primi. Am învățat încă puțin din ea, astăzi, când am mers acasă la târgovișteanca noastră de 100 de ani, doamna Ioana, pentru a o felicita personal. E o încărcătură de optimism orice astfel de întâlnire, dacă avem noroc de ea. Și eu sunt recunoscător.La și mai mulți ani”, este mesajul pe care primarul municipiului Târgoviste, Cristian Stan, după vizita pe care i-a făcut-o astăzi doamnei Ioana.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

”Bunicul meu, Regele Mihai”, prin ochii Prințului Nicolae al României

Articolul Urmator

Cod ROȘU de vânt în zona montană dâmbovițeană

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele