Noapte
Zi
12 January 2022
1 min read

Gabriel Boriga, discuții cu secretarul general al FIBA despre găzduirea/organizarea Campionatului Mondial U23 de baschet 3×3 de România

În calitate de președinte al Comisiei Internaționale a Federației Române de Baschet, funcție obținută în luna august a anului trecut, Gabriel Boriga, city-manager al municipiului Târgoviște, a participat, în cursul zilei de ieri, la întâlnirea cu secretarul general al FIBA, Andreas Zagklis. Evenimentul a avut loc în contextul în care țara noastră va găzdui în luna octombrie a.c. Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3.

WhatsApp Image 2022-01-12 at 14.18.40

“În debutul anului 2022 am avut placerea de a discuta cu secretarul general al FIBA, Andreas Zagklis, în contextul în care România gazduiește, în octombrie, Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3 (cea mai nouă disciplină olimpica).
Alături de premierul Nicolae Ciucă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de consilierul personal al Premierului pe probleme de sport, Gică Popescu și de Carmen Emilia Tocală, președintele Federației Române de Baschet, am mai discutat posibilitatea ca țara noastră să fie gazda Cupei Mondiale FIBA 2027 (seniori masculin), am vorbit despre susținere guvernamentală a Planului strategic de dezvoltare a baschetului și despre promovarea baschetului în România.

2

“Sunt determinat să contribui la crearea cât mai multor oportunități pentru sportul românesc care să susțină performanța și competitivitatea la nivel internațional a sportivilor noștri!”, transmite Gabriel Boriga.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale B/D și C în județul Dâmbovița

Articolul Urmator

Pentru ar fi încercat să convingă o fată să întrețină relații sexuale cu ei, doi tineri au fost agresați, șantajați și lipsiți de libertate de către cinci bărbați

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

(VIDEO) Dâmbovițeni bănuiți de proxenetism

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției

Prinse în timp ce vindeau obiecte pirotehnice fără drept

Două femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de