Noapte
Zi
21 January 2022
1 min read

Încă un pas spre realizarea rețelei de străzi din interiorul stațiunii Peștera-Padina

Astăzi, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, împreună cu arhitectul județului, Teodor Bâte, dar și cu președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, au avut o întâlnire de lucru în cadrul căreia au pus la punct viitoarea rețea de străzi din stațiunea montană. Se dorește ca tot ceea ce se va construi în interiorul stațiunii de interes național să se realizeze cu respectarea și în litera legii, iar în același timp mediul înconjurător să fie protejat.

WhatsApp Image 2022-01-21 at 17.18.56

“Astăzi, am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina. Alături de arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.
Voi repeta acest lucru de fiecare dată: avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru.
Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina este foarte importantă pentru județul nostru, dar și pentru turismul național.
Tocmai de aceea, nu lăsăm nimic la voia întâmplării. “, precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Incendiu de vegetație la Ludești

Articolul Urmator

Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele