Noapte
Zi
7 January 2022
1 min read

Revitalizarea unităților dâmbovițene din industria de apărare în atenția ministrului Economiei

Astăzi, ministrul Economiei, Florin Spătaru a fost prezent în judetul Dâmbovița, în cadrul unei vizite de lucru. Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de europarlamentarul Mihai Tudose și de senatorul Titus Corlățean, demnitarul a purtat discuții cu liderii Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică, de la Mija.

IMG-20220107-WA0015

Principalele teme de discuții s-au axat pe proiecte care să revitalizeze unitățile dâmbovițene ale industriei de apărare, Uzinele de la Mija, Dragomirești și Autonecanica Moreni.

“Industria de apărare poate redeveni o componentă importantă a economiei naționale, dar și a județului Dâmbovița. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem însă în vedere retehnologizarea liniilor și echipamentelor de producție, investiții pentru care trebuie să luăm în calcul accesarea de fonduri europene.

Uzinele din țară, dar și cele dâmbovițene, UPS Dragomireşti, UM Mija şi Uzina Automecanica Moreni, trebuie să țină pasul într-un mediu concurențial extrem de puternic. Accesul pe piața externă este condiționat clar de calitatea produselor livrate și de prețul acestora, iar pentru ca ambii factori să fie îndepliniți, avem nevoie de sprijinul ministrului Florin Spătaru.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

21 de posturi de medici specialiști scoase la concurs pentru secțiile ce aparțin Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

A fost reținut tânărul care a provocat accidentul în urma căruia inginerul Erculescu și-a pierdut viața

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele