Noapte
Zi
18 January 2022
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: A început construcția blocurilor ANL, din zona UM Gară

A început construcția blocurilor ANL de pe bulevardul Regele Ferdinand, din zona UM Gară. Anunțul a fost făcut în această dimineață de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Potrivit acestuia, proiectul presupune, în primă fază, două blocuri cu 24 de unități locative fiecare. Investiția reprezintă un parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița, Agenția Națională pentru Locuințe și primăria Târgoviște. Astfel, terenul pe care se construiește este pus la dispoziție de către CJD, ANL se va ocupa de construcția clădirilor, iar administrația locală va avea în vedere construirea de străzi, parcări, introducerea de utilități.


”Iată că la Târgoviște s-a reluat construcția de locuințe ANL. Este vorba despre un prim proiect care presupune construirea a două blocuri, a câte 24 de unități locative fiecare, aici, pe bulvardul Regele Ferdinand. Este un teren pus la dispoziția primăriei Târgoviște, a ANL de către Consiliul Județean Dâmbovița. Este vorba despre un proiect în care administrația locală va realiza tot ceea ce înseamnă amenajarea de rețele de utilități, alei pietonale, străzi, parcări și așa mai departe, iar Agenția Națională a Locuinței construiește efectiv clădirile, unitățile locative. Este o zonă în plină dezvoltare din punct de vedere urbanistic, în contextul în care în spatele acestei parcele de 4200 mp pe care se construiește acum, se vor mai construi încă patru blocuri ANL cu câte 20 unități locative. Este un proiect tot prin ANL pe terenul Consiliului Județean Dâmbovița, iar ulterior vrem să deschidem cartierul Aleea Trandafirilor, o zonă destul de aglomerată mai ales pe ceea ce înseamnă calea de acces și parcări, astfel încât cei care locuiesc aici și tranzitează zona Aleea Trandafirilor să aibă inclusiv posibilitatea de a parca aici. Vrem să extindem parcarea din Aleea Trandafirilor, dinspre strada Neagoe Basarab, astfel încât să creem o zonă largă accesibilă tuturor.”, a precizat edilul.
Valoarea contractului este de 11 milioane de lei, iar termenul de execuție este de 12 luni.
”Sunt convins că termenul se va respecta, repet, în Târgoviște se construiesc locuințe ANL dedicate specialiștilor în sănătate, în educație în cadrul proiectului care este în derulare în acest moment.”, a adăugat Cristian Stan.

De asemenea, acesta a făcut precizări și în ceea ce privește proiectul ANL din cartierul târgoviștean Sagricom aici, unde, lucrurile bat pasul pe loc.
”Mai avem un proiect important prin ANL, este vorba despre proiectul din cartierul Sagricom. Din păcate, nici în acest moment, acolo lucrurile nu se mișcă. Nu știu dacă s-a lansat licitația, ultima dată când m-am interesat nu era lansată pentru cele 146 de unități locative care trebuie să fie finalizate în zona respectivă. Administrația locală târgovișteană este pregătită să realizeze toate intervențiile, toate lucrările care sunt în sarcina noastră.”, a precizat Stan.

WhatsApp Image 2022-01-18 at 10.46.11

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Din 26 ianuarie începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Articolul Urmator

15 localități dâmbovițene sunt în scenariul roșu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele