Noapte
Zi
6 January 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Schimbare în programul filmelor difuzate de Cinematograful Independența! Lansarea “Morbius”, amânată de producători!

Studiourile Sony Pictures au anunțat că lansarea filmului Morbius, un spinoff „Spider-Man” cu Jared Leto în rol principal, a fost amânata cu trei luni.
Astfel, filmul va avea premiera în jurul datei de 1 aprilie 2022 și nu pe 28 ianuarie 2022, așa cum fusese stabilit cel mai recent.
Motivul amânării lansării filmului îl reprezintă faptul că întreaga lume se afla acum sub amenințarea variantei Omicron a coronavirusului, existând numeroase restricții de participare în sălile de cinema.

WhatsApp Image 2022-01-06 at 14.42.47

Cinema Independența vă așteaptă însă, în aceeași dată, să vizionați filmul „Tabăra”, o producție româneasca cu mare succes de public.
Filmul Tabăra spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. Tabăra este un film românesc independent și totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG.

WhatsApp Image 2022-01-06 at 14.42.58

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tinerii din Morteni țin cu sfințenie tradiția Geavrelelor

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Stadionul “Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele