Noapte
Zi
11 January 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Se lucrează la extinderea Creșei Nr.2

În ultimii ani, administrația locală târgovișteană a investit masiv în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale. Foarte multe proiecte au avut în vedere învățământul ante-preșcolar, în acest moment fiind în plină desfășurare lucrări la Creșă Numărul 2. Potrivit declarațiilor primarului Cristian Stan, acest obiectiv de investiții va fi finalizat în toamna acestui an și presupune extinderea unității cu o clădire nouă și, în același timp modernizarea, reabilitarea și dotarea celei deja existente.

WhatsApp Image 2022-01-11 at 12.08.03 (1) WhatsApp Image 2022-01-11 at 12.08.03

“Ne aflăm la Creșa Nr-ul 2 din municipiul Târgoviște, aici unde administrația publică locală implementează un proiect prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Este vorba despre un program de modernizare, extindere și dotare a acestei unități de învățământ ante-preșcolar, ultimul proiect din seria investițiilor de modernizare a creșelor din municipiul Târgoviște. Până acum au fost reabilitate, modernizate, extinse și dotate Creșa Nr-ul 8, Creșa Nr-ul 13, Creșa Nr-ul 14, Creșa Nr-ul 16. Spuneam că acesta este ultimul proiect la care lucrăm. În toamna acestui an va fi finalizat și acest proiect, iar municipiul Târgoviște, cred eu că se poate mândri cu una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România. De altfel, în pofida a ceea ce s-a mai spus despre Programul Național de Dezvoltare Locală, cred că în municipiul Târgoviște acesta și-a atins obiectivele, în contextul în care în afara acestor proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a creșelor, de multe ori, extinderile pe care le realizăm depășesc suprafața creșelor inițiale. Aici, la Creșa Nr-ul 2 avem o extindere de aproximativ 1000 de metri pătrați, suprafață desfășurată, la o suprafață inițială a creșei de aproximativ 500 de metri pătrați. Iată că și aici se dublează capacitatea creșei. În afara de ceea au însemnat proiectele de modernizare a creșelor, mai avem pe PNDL proiectul de reabilitare al Grădiniței Nr-ul 13, Grădinița Nr-ul 15. De asemenea, prin Programul Anghel Saligny ne propunem să realizăm mai multe investiții, în special pe infrastructura rutieră”, a precizat edilul.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Reținut de polițiști pentru că adistrus mai multe păcănele

Articolul Urmator

Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Morei, sprijin pentru educația elevilor Școlii Gimnaziale Nr.2

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele