Noapte
Zi
6 January 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Stadionul “Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut!

Deși este unul dintre cele mai grele proiecte ale administrației locale târgoviștene, reabilitarea și modernizarea stadionului “Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut.
Au fost deja montate jumătate dintre gradenele prefabricate, destinate zonei de tribună aferentă galeriei oaspeților!
Totodată, se lucrează la cele 3 rânduri de ziduri de sprijin aferente tribunei noi și continuă intervențiile de compartimentare a spațiilor de sub gradene (toalete, cabinete medicale, magazin de prezentare, etc)!
Imediat ce vremea va permite așternerea hidroizolației, vor fi montate toate scaunele aferente tribunei vechi. De precizat că au fost aprovizionate și cele 2 tabele de marcaj.
”Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului “Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni, sperăm chiar în acest sezon!!, transmite primarul Cristian Stan.
st 1
st2

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Schimbare în programul filmelor difuzate de Cinematograful Independența! Lansarea “Morbius”, amânată de producători!

Articolul Urmator

Luciana Cristea, vicepreședintele CJD, din nou, alături de copiii din centre sociale dâmbovițene

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus