Noapte
Zi
24 January 2022
1 min read

(VIDEO) Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română! Hora Unirii pe platoul Prefecturii din Târgoviște!

Pe data de 5/17 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească, Alexandru Ioan Cuza a fost ales domnitor al ambelor principate, acest major eveniment fiind considerat a fi primul pas important pentru înfăptuirea statului naţional unitar român. Se împlinesc astfel 163 de ani de la Unire, iar în foarte multe orașe din țară s-au desfășurat manifestații penru celebrarea acestui eveniment.
La Târgoviște, autorități locale, județene, reprezentanți ai partidelor politice, directori de deconcentrate, dar și oameni simpli s-au adunat în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii) pentru a lua parte la eveniment, iar la final, cu toții, au format Hora Unirii. ”Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română!”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: 199 cazuri noi de COVID-19

Articolul Urmator

Primar Cristian Stan: ”Un popor își va cunoaște destinul după cât îi sunt de adânci rădăcinile. Iar rădăcinile înseamnă scântei care intersectează istoria și lasă acolo urme imposibil de șters”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele