Noapte
Zi
31 January 2022
1 min read

(VIDEO) Reglare de conturi și pângărirea Monumentului Eroilor ziua-n amiaza mare, la Glodeni

Fenomenul infracțiinal nu ține cont că-i zi sau noapte, un exemplu în acest sens fiind un incident petrecut la Glodeni și surprins de una dintre camerele de supraveghere montate pe unul dintre stâlpii din localitatea dâmbovițeană.
Îngrijorat de astfel de fapte se arață și primarul comunei, Gheorghe Chiran, care a postat un mesaj pe pagina de facebook a instituției.
“Dragi glodenari, vă vorbește Chiran, primarul localității Glodeni. Am jurat de două pe Biblie și pe Constituția României că voi respecta legile țării. Am promis că nu voi sta la masă cu îmbuibații și delicvenții care roiesc în localitatea noastră. Am promis că nu voi
,,semna niciodată pactul cu diavolul”. Vreau să rămân primarul oamenilor cinstiți, harnici și educați. Am obligația să ajut și să îndrum oamenii, am obligația să le asigur securitatea și un mediu înconjurător curat oamenilor, am obligația să veghez la buna funcționare a instituțiilor statului, de la nivel local. În ultima vreme, fenomenul infracțional mă îngrijorează și nu pot rămâne pasiv, când securitatea copiilor, adulților și a vârstnicilor este pusă în pericol. Camerele de supraveghere au surprins un incident, de tip reglare de conturi. Un autoturism cu numărul de înmatriculare DB DNS, ajunge în centrul localității, întoarce, după care un individ neidentificat ( fiind protejat de un fes) aleargă amenințător către mașină.

Șoferul autoturismului oprește, deschide geamul portierei și aplică un jet de sprai paralizant în ochi. După care mașina demarează în trombă. Ce a urmat rămâne dumneavoastră să judecați. Incinta Monumentului Eroilor, simbolul eroismului înaintașilor noștri, a fost pângărâtă și tapetată cu gunoaie menajere de persoane neidentificate, fiind camuflate de fesuri și glugi.
PS.: Voi merge în audiență la domnul Comandant al IPJ Dâmbovița. Cetățenii trebuie să beneficieze de securitate, indiferent din partea cui vine amenințarea.”, transmite edilul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Risc de avalanșă în zona montană a județului Dâmbovița

Articolul Urmator

Două asistente medicale din Târgoviște, cercetate pentru eliberarea de certificate de vaccinare false

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele