Noapte
Zi
4 January 2022
1 min read

(VIDEO) Un magazin din Târgoviște a ars din temelii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:56, echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o cladire din municipiul Târgoviște, Micro IV, strada Radu Popescu.

La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Ulterior forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu alte trei autospeciale de interventie.


Ajunși la locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifesta generalizat într-un magazin și o cameră de la etaj dintr-o clădire P+E+M de circa 250 mp.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră de luptă cu flăcările. Din fericire nu au fost identificate victime. Din primele cercetări se pare că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect sau deteriorat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Azi, se întrerupe apa în mai multe zone din municipiul Moreni

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Redeschiderea Cinematografului Independența, un real succes! Ce filme vor luna în luna ianuarie!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele