Noapte
Zi
8 February 2022
1 min read

Asociația Communio, sprijin financiar pentru două persoane care au nevoie de tratament medical de urgență

Din nou, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Consiliul Director al Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO răspunde unor nevoi urgente din cadrul comunității noastre locale oferind, marți, 8 februarie 2022, suma de 107.000 lei, pentru tratamentul medical stringent necesar ajutorării a două persoane din municipiul Târgoviște.
Astfel, suma de 97.000 lei a fost oferită unei fete ce suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament de specialitate la o clinică din Marea Britanie, la acest act de solidaritate comunitară contribuind și o importantă firmă din județul Dâmbovița, iar suma de 10.000 lei a fost acordată pentru continuarea tratamentului unui bărbat, recent întors din Turcia, dar care are nevoie în continuare de sprijin pentru a învinge boala care-i încearcă existența.
Aceste mărturii de filantropie reprezintă o modalitate de manifestare a solidarității și a generozității noastre, prin susținerea unor nevoi comunitare concrete, dar, mai ales, prin apelul la coalizare întru bine, prin sprijinirea inițiativelor din cadrul Asociației COMMUNIO și prin imitarea acestor gesturi față de semenii noștri aflați în diferite necazuri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se poartă discuții pentru promovarea potențialului turistic și includerea județului Dâmbovița în „Emblematic România”

Articolul Urmator

Gabriel Purcaru, un an de mandat la conducerea Parcului Industrial Moreni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele