Noapte
Zi
28 February 2022
1 min read

Din ce în ce mai puține cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul elevilor și profesorilor dâmbovițeni

În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 28 februarie 2022, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița funcționează cu prezență fizică, prin raportare la rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, ziua de referință joi, 24 februarie 2022 (27.17%).
În ultima perioadă numărul de infectări cu SARS-CoV2 în mediul școlar a continuat să scadă, toate unitățile de învățământ funcționând cu prezență fizică. În rândul preșcolarilor/elevilor au fost confirmate 29 de cazuri pozitive, iar în rândul personalului 11 cazuri. Trendul descendent al evoluției situației epidemiologice se poate remarca și în graficul de mai jos:

WhatsApp Image 2022-02-28 at 10.25.08

Situația actualizată zilnic a funcționării unităților de învățământ este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

23 de pompieri dâmbovițeni vor oferi suport pentru cetățenii ucraineni

Articolul Urmator

Vernisaj de pictură “ACUARELĂ – EUGEN MĂCINIC – EN PLEIN AIR”, pe 1 martie la Muzeul de Artă din Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele