Noapte
Zi
24 February 2022
1 min read

Obiectivele turistice dâmbovițene și târgoviștene promovate la Târgul de Turism al României 2022, ediția de primăvară

Pentru că au un potențial turistic extraordinar, cum în puține zone din țară există, județul Dâmbovița și municipiul Târgoviște sunt prezente la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2022. Cultura, istoria și zona montană își dau mâna și oferă o experiență de neuitat tuturor celor care aleg să le viziteze obiectivele turistic.

”Un județ cu o istorie atât de bogată, cu Munții Bucegi, cu monumente naturale precum Babele și Sfinxul, Peștera Ialomiței, dar și Curtea Domnească cu Turnul Chindiei, Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina și Stațiunea Balneoclimaterică Pucioasa, nu are cum să nu fie reprezentant, de fiecare dată, la Târgul de Turism al României.
Astăzi, chiar din prima zi a acestui eveniment național, am participat la inaugurarea standului Județului Dâmbovița.
Anul acesta, pe lângă toate obiectivele turistice dâmbovițene, promovăm “Drumul Brâncovenilor”, traseu care parcurge toate monumentele din județul Dâmbovița, de la Potlogi până la Targoviste, ridicate de Constantin Brâncoveanu în timpul domniei sale.
Și nu este singura surpriză pregătită vizitatorilor de la acest târg! Le vom prezenta și zona montană dâmbovițeană printr-un clip în care am reușit să surprindem doar o mică parte din ceea ce are de oferit județul nostru.
Nu în ultimul rând, și aici vin în întâmpinarea mediului privat din domeniul HORECA, dar și a localităților cu potențial turistic, vom înființa Organizația de Management al Destinației Dâmbovița. Vreau să devenim un județ care să profite la maximum de tot ceea ce are de oferit turiștilor. Astăzi suntem prezenți la deschiderea acestui târg cu mare bucurie și ne dorim atragerea a câți mai mulți vizitatori. Îi invit pe toți să viziteze acest stand. Cu lipsă de modestie spun că este cel mai frumos stand de la acest târg de primăvară. Avem un județ frumos, avem ce să arătăm tuturor.”, transmite Corneliu Ștefan, peședintele Consiliului Județean Dâmbovița prezent la evenimentul de deschidere al târgului. Alături de acesta au fost prezenți și Monica Ilie, viceprimarul municipiului Târgoviște, dar și Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița și al Asociației Peștera-Padina, și deputatul social democrat Ionuț Vulpescu.

IMG-20220224-WA0028

IMG-20220224-WA0020

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sen.Titus Corlățean: “NATO și UE trebuie să convoace de urgență Consiliul Nord Atlantic. Trebuie un regim de sancțiuni care să izoleze Rusia”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII TEMPORARE DE CIRCULAȚIE PE BULEVARDUL „REGELE CAROL I”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele