Noapte
Zi
1 February 2022
1 min read

Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște a obținut acreditarea Erasmus+

Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște reprezintă o instituție de învățământ cu deschidere și viziune europeană, care funcționează cu binecuvântarea şi sub îndrumarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon făcând parte din instituțiile subordonate și Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Acest fapt este confirmat de Agenția Națională de Proiecte Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale care a publicat în ziua de vineri, 28 ianuarie 2022, lista unităților acreditate în programul Erasmus+ 2021-2027, în urma propunerilor primite la runda din 19  octombrie 2021. Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște a obținut acreditarea Erasmus+ cu un punctaj foarte bun, rezultat ce reprezintă o deschidere către noi proiecte educaționale și inițiază strategia europeană a instituției pentru următorul deceniu. Actuala acreditare are ca scop satisfacerea nevoilor educaționale și sociale, formarea și perfecționarea prin proiecte europene a peste 100 de elevi și cadre didactice din cadrul Seminarului Teologic Ortodox. Obiectivele care subsumează cele expuse mai sus sunt următoarele: 1. Îmbunătățirea calității procesului de învățământ și a competențelor TIC în rândul cadrelor didactice; 2. Ameliorarea competențelor cheie în rândul elevilor din ciclurile gimnazial și liceal; 3. Perfecționarea managementului instituțional și promovarea stării de bine în scoală. Echipa de proiect a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” mulțumește, tuturor și fiecăruia în parte, celor care au sprijinit în demersurile obținerii acreditării fără de care rezultatul nu ar fi fost la fel de îmbucurător.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, discuții cu omologul său leton în vederea reluării dialogului interparlamentar dintre cele două state

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 722 cazuri noi de COVID-19

Ultimele Articole

Mergisus