Noapte
Zi
24 February 2022
1 min read

Și-a găsit sfârșitul în mod tragic! Un bărbat a fost accidentat de două autoturisme

În cursul zilei de ieri, polițiștii Orașului Titu au fost sesizați de un participant la trafic cu privire la faptul că, la intersecția DN 7 cu localitatea Serdanu, s-a produs un accident rutier.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde, din primele cercetări efectuate, au constatat faptul că un bărbat în vârsta de 65 de ani a decedat. Acesta, în calitate de pieton, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcția Lungulețu către Titu, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile și ar fi fost accidentat de un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, după ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers acroșat de un alt autoturism condus de o femeie de 46 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Iubește_Robotește! Iubește_Românește! Idee inedită a elevilor echipelor târgoviștene de robotică! De Dragobetele împart bilețele cu citate despre iubire!

Articolul Urmator

(VIDEO) De Dragobete, iubește românește! Căsătorește-te pentru o zi, la Târgoviște!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele