Noapte
Zi
28 February 2022
1 min read

Tabăra instalată de pompierii dâmbovițeni în zona Rădăuți poate oferi cazare și hrană pentru 201 persoane

Aseară, în jurul orei 23:30, cei 28 de pompieri din cadrul modului tabăra mobilă au ajuns la destinație în municipiul Rădăuți.

După ce au primit locația, aceștia au început imediat instalarea taberei, lucrând fără întrerupere pe tot parcursul nopții, chiar dacă afară a fost frig și a nins permanent.

Pe parcursul misiunii, echipajele dâmbovițene vor asigura suportul necesar autorităților locale implicate în gestionarea acestei situații și vor răspunde cu promptitudine la orice solicitare a persoanelor care au nevoie de sprijin în zona respectivă.

Durata necesară ridicării sistemului de corturi este de aproximativ opt ore. Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, fiecare tabără fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, precum și o bucătărie rulantă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vernisaj de pictură “ACUARELĂ – EUGEN MĂCINIC – EN PLEIN AIR”, pe 1 martie la Muzeul de Artă din Târgoviște

Articolul Urmator

Cu sprijinul Asociației COMMUNIO, echipele de robotică târgoviștene pot participa la competiția BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA.

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele