Noapte
Zi
2 February 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Conductă de gaze fisurată pe strada Constructorilor

Pompierii intervin pentru asigurare zona în cazul unei conducte stradale de alimentare cu gaze, fisurată, în municipiul Târgoviște, strada Constructorilor.

Acționează echipaje de pompieri de la Detasamentul Târgoviște cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. A fost solicitată intervenția unei echipe de la operatorul de gaze pentru remedierea defecțiunii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Primar Cristian Stan despre proiectul modernizării stadionului “Eugen Popescu”: “Este absurd să își închipuie cineva că nu facem TOTUL, DAR TOTUL, pentru a finaliza construcția cât mai rapid”

Articolul Urmator

A început recensământul populației și locuințelor din România

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele