Noapte
Zi
27 February 2022
1 min read

Trei persoane rănite într-un accident rutier, la Răzvad

La miezul nopții, echipaje de pompieri de la Detașamentul Tâgoviște au intervenit în cazul unui accident rutier produs în comuna Razvad.

Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere și de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița cu un echipaj.

La locul accidentului echipajele de intervenție au identificat trei persoane rănite, care prezentau diverse traumatisme, constiente și neîncarcerate. Două dintre victime se aflau în autoturism, iar a treia în autoutilitară.

Toate persoanele au fost asistate medical la locul accidentului de către echipajele SMURD și SAJ, ulterior au fost transportate la UPU Târgoviște pentru investigații medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului și au sablat partea carosabilă pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”, campanie umanitară pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina organizată și la Târgoviște

Articolul Urmator

CJAS Dâmbovița se alătură campaniei umanitare pentru sprijinirea cetățenilor ucrainieni

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele