Breaking News

Rusia a fost exclusă din Consiliul Europei

Mar 16, 2022

Astăzi, Comitetul Miniștrilor a hotărât ca Federația Rusă să fie exclusă din Consiliul Europei, după 26 de ani de când s-a alăturat Organizației de la Strasbourg.

copi

Un important aport în luarea acestei decizii l-au avut și amendamentele, votate cu unanimitate, pe care senatorul social democrat Titus Corlățean, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), le-a prezentat la lucrările Sesiunii extraordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și la reuniunile Comisiei APCE pentru afaceri politice și democrație. “Raportul și Avizul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind excluderea Federației Ruse a fost adoptat cu unanimitatea celor 216 parlamentari europeni prezenți și votanți. Tot așa cum cele două amendamente ale mele ( amendamentele 6 și respectiv 2) la textul Avizului, pe care le-am menționat anterior, au fost adoptate în plenul Adunării…Adică cu unanimitate.(…).

CITEȘTE ȘI

http://voceadambovitei.ro/2022/03/sen-titus-corlatean-a-promovat-in-cadrul-apce-amendamente-care-vizeaza-o-posibila-excludere-a-rusiei-din-consiliul-europei/

Actualitate, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare