Noapte
Zi
23 March 2022
1 min read

L-AȚI VĂZUT! Polițiștii găeșteni îl caută pe raza comunei Ludești!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești desfășoară activități de căutare a lui ALEXANDRU MARIAN, în vârstă de 34 de ani, din Miloșari, care a plecat de la domiciliu, la data de 22 martie a.c..
La activități, la acest moment, sunt angrenați 32 de polițiști, voluntari paznici de vânătoare și pădurari, fiind folosit și un câine de urmă. Căutările sunt desfășurate pe raza localității Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița.
La data plecării, acesta purta pantaloni de trening de culoare gri, o bluză cu mânecă lungă de culoare verde și negru și era încălțat cu papuci de culoare neagră.
Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălțime, 70 de kilograme greutate, păr șaten, ochi căprui, constituție atletică.
Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pr. dr. Ionuț Ghibanu și Communio, din nou alături de echipele târgoviștene de robotică de la colegiul “Constantin Carabella”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Campanie de plantare de arbori, demarată de primărie, în incinta Complexului Turistic de Natație

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele