Noapte
Zi
24 May 2022
1 min read

1-5 iunie- ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA! VEZI AICI PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Pentru a marca împlinirea a 510 ani de atestare documentară a județului Dâmbovița, autoritățile județene, dar și locale, vor organiza, în perioada 1-5 iunie, numeroase evenimente cultural-artistice, sportive, târguri meșteșugărești, etc.
“Pentru prima dată în 510 ani se vor organiza Zilele Județului Dâmbovița, un eveniment deosebit pentru locuitorii județului și nu numai. Vom avea o serie de activități importante în toate localitățile județului nostru. Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment , iar pe parcursul celor 5 zile ne vom bucura împreună de o serie de concerte, evenimente artistice, culturale, sportive, târguri tradiționale și meșteșugărești și vom promova istoria județului nostru. Vom avea un bun prilej de a rememora părți ale istoriei românilor scrise aici, la noi acasă, dar și de a-i premia pe cei care, prin activitatea lor, au promovat județul nostru.
Este în primul rând o acțiune de promovare a istorie județului Dâmbovița, pentru că este un județ în care s-a scris istorie, un județ cu care noi, dâmbovițenii, trebuie să ne mândrim.”, a precizat CorneliubȘtefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
 
VEZI AICI PROGRAMUL 
 
 
 IMG-20220524-WA0037
 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sală de așteptare pentru însoțitorii bolnavilor, amenajată în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Peste 252000 persoane s-au autorecenzat, dintre care 70% din mediul rural

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus