Noapte
Zi
20 May 2022
1 min read

Mitropolitul NIFON, membru în comisia de doctorat de la Facultatea de Teologie ”Justinian Patriarhul” din București

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit  Nifon a participat, joi, 19 mai a.c., la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din cadrul Universității București, ca membru al comisiei de doctorat, la susținerea publică a tezei cu titlul „Virtutea, păcatul și patimile în opera Sf. Maxim Marturisitorul”, a Pr. Constantin-Valentin Bugiulescu, de la Parohia Voinești II, cercetare realizată sub îndrumarea Pr. prof. univ. dr. Vasile Răducă.

2

Alături de Prof. univ. dr. Nifon Mihăiță,  Arhiepiscop și Mitropolit, din comisia de doctorat au făcut parte: Conf. univ. dr. Adrian Lemeni,  Directorul Școlii Doctorale (Universitatea din București), Pr. prof. univ. dr. Vasile Răducă (Universitatea din București), coordonatorul lucrării, Pr. prof. univ. dr. Radu-Petre Mureșan (Universitatea din București) și Pr. prof. univ. dr. Ștefan Iloaie (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj).

Pr. Constantin-Valentin Bugiulescu și-a elaborat cercetarea pornind de la viziunea  ascetico-morală a Sfântului Maxim Mărturisitorul,  iar originalitatea lucrării constă în elaborarea unor fundamente ascetico-mistice remarcabile, corespunzătoare teologiei morale patristice, puse în lumină de particularitățile gândirii Sfântului Maxim în materie de antropologie, hristologie, cosmologie, ascetică și mistică.

La finalul ședinței de susținere publică a tezei de doctorat, Pr. Constantin-Valentin Bugiulescu a primit titlul de Doctor în Teologie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Vouchere sociale pentru 27.343 de persoane

Articolul Urmator

Reparații la infrastructura rutieră efectuate de SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovita

Ultimele Articole

Mergisus