Noapte
Zi
29 June 2022
1 min read

Call Center pentru dâmbovițenii care vor să-și verifice autorecenzarea sau vor să stabilească o întâlnire cu recenzorul zonal

Etapa de recenzare pe teren a început pe data de 31 mai și va dura până pe data de 17 iulie, după ce în intervalul 14 martie-27 mai s-a desfășurat procesul de autorecenzare online.
Pentru că au apărut nenumătate probleme, la nivelul Direcției de Statistică Dâmbovița s-a înființat o linie de Call Center, unde, de luni până vineri, începând de astăzi, cetățenii pot suna pentru a a afla informații suplimentare, pentru a-și verificare autorecenzarea sau pentru a programa o întâlnire cu recenzorul zonal. Există două numere de telefon disponibile: 0711.953.904 și 0711954067.

VIDEO

“Doresc să le reamintesc dâmbovițenilor faptul că procesul de recensământ este obligatoriu, nu facultativ. Este un proces care se desfășoară la nivelul tuturor statelor europene, nu doar la noi, iar cei care refuză sunt pasibili de amendă. Va spun sincer, este a patra oară în toată cariera mea când asist la recenzare, niciodată nu am amendat pe nimeni, am încercat, prin argumente puternice, să-i conving pe toți cei care au fost neîncrezători că totul este în regulă, iar datele, informațiile pe care ni le furnizează sunt folosite doar în scop statistic”, a adăugat Elena Brezeanu, directorul Direcției de Statistică Dâmbovița.

WhatsApp Image 2022-06-29 at 15.30.57

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier pe DN7! Doi tineri au fost răniți

Articolul Urmator

(VIDEO) Ce măsuri au fost luate de autorități împotriva efectelor temperaturilor extrem de ridicate

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele