Noapte
Zi
6 June 2022
1 min read

Hai să dăm Like în Parcul Chindia

Mâine, 7 iunie a.c., începând cu ora 12:00, în Parcul Chindia, jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița sunt invitați să participe la  cea de-a cincea ediție a activității „Dăm like în parc!”.

Activitatea este realizată de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa,  Arhiepiscopia Târgoviștei, în parteneriat cu Crucea Roşie Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Asociaţia ”Noi Zidim Viitorul”, Consiliul Judeţean al Elevilor și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Camera de Comerț Dâmbovița, partener de încredere al Asociației Horeca Dâmbovița

Articolul Urmator

(VIDEO) Duminică, 12 iunie, distracția se mută la Ulmi Fest 2022!

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus