Noapte
Zi
8 June 2022
1 min read

Joi, 9 iunie, se întrerupe furnizarea apei în comuna Vârfuri

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează asupra faptului că în data de 09.06.2022, între orele 08:00-16:00, se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Vârfuri, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare la sistemul de alimentare cu apă potabilă de către Primaria Vârfuri.
Vor fi afectate circa 450 Gospodării.
 De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.
 Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD, proiect depus pentru 5 stații de încărcare a mașinilor electrice

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban alături de cadrele didactice dâmbovițene la festivitatea de premiere “Școala Europeană”

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus