Noapte
Zi
8 June 2022
1 min read

ULMI: A fost semnat contractul pentru amenajarea scurgerii apelor pe mai multe străzi

Încă un proiect semnat de către administrația locală a comunei Ulmi. De această dată este vorba despre “Amenajarea scurgerii apelor pe străzile Fermierilor, Islazului și Libertății”. Totul va fi posibil cu ajutorul finanțării prin Programul Local de Dezvoltare Locală implementat de Consiliul Județean Dâmbovița, ceea ce presupune un parteneriat între cele două instituții, CJD participând cu o cotă de 50% din valoare investiției, iar primăria cu cealaltă jumătate.
FB_IMG_1654667001054
“Împreună cu domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, am semnat un nou proiect pentru dezvoltarea comunei Ulmi. Este vorba despre „Amenajarea scurgerii apelor pe străzile Fermierilor, Islazului și Libertății, în satul Ulmi”! Acest proiect se va realiza în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Îi mulțumesc pe această cale președintelui CJD pentru că, de fiecare dată, a fost alături de comuna noastră și ne-a sprijinit în realizarea investițiilor!”, transmite primarul Bogdan Tița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Femeile din Dâmbovița pot beneficia de testare gratuită HPV și Babeș Papanicolau  

Articolul Urmator

Fănuț Costea, noul președinte al organizației PSD Găești

Ultimele Articole

Mergisus