Noapte
Zi
27 July 2022
1 min read

Andrei Tudora, noul președinte al TSD Dâmbovița

În această după amiază, Casa Sindicatelor din Târgoviște a fost gazda Conferinței Județene de alegeri a Organizației de Tineret a Partidului Social Democrat.Astfel, pentru următorii patru ani, Andrei Tudora, va conduce TSD Dâmbovița.

”Conferința de alegeri a TSD Dâmbovița este momentul în care trecutul se întâlnește cu viitorul acestui partid. După cum bine știți, în ultima perioadă de timp, TSD Dâmbovița a fost în plin proces de reconstrucție, ținta noastră de 89 de organizații, în cele 89 de localități, fiind atinsă. A fost o muncă în echipă, sute de tineri s-au implicat activ, fapt pentru care le mulțumesc încă o dată.
Rezultaele au fost posibile și datorită colegilor noștri primari, consilieri locali, județeni și liderilor PSD Dâmbovița.
Suntem pregătiți să punem umărul la dezvoltarea comunității în care trăim. Mă voi lupta pentru fiecare dintre colegii mei din organizațiile locale astfel încât aceștia să fie parte din echipe de consiliei locali și chiar să fie în conducerea administrațiilor locale, pentru că avem tineri capabili. Suntem pregătiți să facem pași înainte, fie că vorbim despre politică, fie că vorbim despre administrație. Repet, suntem o echipă, iar forța noastră este data de fiecare membru în parte.!, a transmis Tudora.
La eveniment a participat și Marcel Ciolacu, președintele PSD, liderul social democrat al organizației județene, Corneliu Ștefan, dar și de parlamentari, primari, consiglieri locali, jud

marcel

cornel

sala

Alături de Andrei Tudora, 40 de tineri fac parte din Biroul Executiv al TSD Dâmbovița.

tb pro

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mâine, la Dâmbovița Mall, pompierii vor desfășura un exercițiu pentru pregătirea personalului de intervenție în cazul unui incendiu

Articolul Urmator

(VIDEO) Marcel Ciolacu recunoaște meritele și performanța echipei PSD Dâmbovița pe plan politic si administrativ

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Corneliu Ștefan, președintele CJD și liderul social democraților dâmbovițeni, sprijin constant pentru comunitățile locale  

În cei aproape patru ani de când conduce forul admnistrativ

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița,