Noapte
Zi
4 July 2022
1 min read

La mulți ani, Crucea Roșie! 146 de ani de la înființare!

De 146 de ani Crucea Roșie reprezintă instituția umanitară care are cel mai mare prestigiu, atât pe plan național, cât și internațional, și care, prin întreaga sa activitate, contribuie substanțial, organizat și eficace la prevenirea și alinarea suferinței umane, sprijinind și protejând viața, sănătatea și demnitatea umană, în timp de pace sau în timp de război.
Crucea Roșie este organizația respectabilă din lume ce promovează solidaritatea, generozitatea, comuniunea și subsidiaritatea, fiind un model desăvârșit pentru maniera unică în care susține nevoile concrete ale oamenilor, indiferent de naționalitate, gen sau religie.
Ca președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița, am coordonat, în ultimii ani, activitatea organizației în plan local și am apreciat întotdeauna profesionalismul, jertfelnicia și dedicarea extraordinară a voluntarilor ei implicați în numeroasele proiecte și programe ale instituției, dar și colaborarea cu directorul executiv Raul Pavelescu.
De aceea, îi felicit, cu deosebită recunoștință pe toți cei implicați în buna desfășurare a activității Crucii Roșii, la noi în județ, apreciind folositoarea și necesara lor activitate.
În promovarea principiilor fundamentale ale Crucii Roșii, mai ales pe plan local, un rol important îl au numeroase entități de stat, organizații, firme și oameni de bine, cărora le mulțumesc pentru tot, dar și respectabile repere instituționale, precum Consiliul Județean Dâmbovița sau Arhiepiscopia Târgoviștei, cu care, datorită implicării Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon – președinte la nivel național al Crucii Roșii, pentru mulți ani, avem o rodnică și amplă colaborare.
Crucea Roșie este o instituție reper în comunitatea noastră locală, ce desfășoară o vastă activitate de ajutorare, de prevenție și de conștientizare a nevoii de implicare în problemele urgente ale societății noastre, de ajutoare a celor în nevoie și de construire a unei culturi autentice a slujirii, a voluntariatului și a ajutorării aproapelui.
Cu prilejul aniversării înființării Societății de Cruce Roșie, doresc tuturor voluntarilor, colaboratorilor și sprijinitorilor acestei nobile organizații sănătate, pace, bucurie şi ajutor în toate!, transmite Ionuț Ghibanu, președinte Crucea Roșie, filiala Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Programul „Vacanţă la bibliotecă”- 4-29 iulie 2022-

Articolul Urmator

Miercuri, 6 iulie, se întrerupe furnizarea apei în comuna Vulcana Băi

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele