Noapte
Zi
20 July 2022
1 min read

S-a semnat contractual pentru extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Târgoviște

 În cursul zilei de astăzi, Consiliul Județea Dâmbovița a semnat contractual de execuție a lucrărilor care vizează extinderea Secției de Cardilogie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, proiectul ridicându-se la aproximativ 6.5 milioane de lei fiind, în totalitate, susținut din bugetul propriu.

Noul corp de clădire va avea în jur de 450 mp și va fi compus din: Sala unde va funcționa aparatul angiograf, Cameră control Cameră tehnică, Spațiu echipare medici, Depozit echipament, Cabinet medici, Cabinet asistente, Depozit materiale sterile și instrumentar steril, Grup sanitar personal femei, Grup sanitar personal bărbați, Vestiar personal femei, Vestiar personal bărbați, Cameră infirmiere, Windfang acces personal,Hol acces personal, Spațiu preoperatory, Spațiu postoperator, Grup sanitar pacienți, Spațiu dezechipare pacienți, Windfang acces pacienți, Hol acces pacienți, Camera curățenie și depozit materiale curățenie, Spălare instrumentar, Depozit deșeuri medicale.

”Așa cum am promis, pentru dotarea acestei secții moderne, vom achiziționa și un apparat angiograf. Odată pus în funcțiune aparatul angiograf, pacienții nu vor mai fi transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid aici, la Târgoviște.

 Extinderea Secției de Cardiologie este cel de-al treilea proiect pe care îl implementăm la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviște.

 În momentul de față, se mai lucrează la extinderea și modernizarea UĂU, dar și la construirea unui corp nou Ambulatoriu de Specialitate. Valoarea celor trei investiții se ridica la aproximativ 32 milioane de lei”, transmite Corneliu Ștefa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANUNȚ: RENOVAREA ENERGETICĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE „RADU CEL MARE” DIN TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Articolul Urmator

Atenție! Din nou, mesaje false în numele ANAF!

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus