Noapte
Zi
24 August 2022
1 min read

A fost prins conducând sub influența unor substanțe psihoactive

La data de 23 august a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 711, în localitatea Comișani, au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr, de 25 de ani, din Răzvad, care avea un comportament suspect.

Având în vedere suspiciunea că tânărul s-ar putea afla sub influența substanțelor psihoactive, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conform prevederilor art. 336 din Codul Penal.- IPJ Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Proiectul Inelului 2 de centură al Târgoviștei și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, tot mai aproape de realizare

Articolul Urmator

CATD angajează vidanjor curățitor canale, Secția Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele