Noapte
Zi
24 August 2022
1 min read

Proiectul Inelului 2 de centură al Târgoviștei și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, tot mai aproape de realizare

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, proiectele ce vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere, și anume, construcția Inelului 2 de centură al municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, au primit aviz favorabil din partea Consiliului Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Cele două investiții se ridică la peste 300.000.000 euro.
”O veste bună pentru județul Dâmbovița. Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni au primit aviz favorabil pentru următoarea etapă.
„Astăzi, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am susținut în fața Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR cele două proiecte deosebit de importante pentru dezvoltarea județului nostru.”, transmite Corneliu Ștefan.
Potrivit acestuia, până la finalul anului vor fi scoase la lșicitașie publică proiectarea și execuția lucrărilor. ”În aceste condiții, până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor. Centurile vor avea câte 2 benzi pe sens, noduri rutiere, sensuri giratorii, dar și pasaje și poduri.”, adaugă președintele CJD.

WhatsApp Image 2022-08-24 at 13.38.46 (1)

WhatsApp Image 2022-08-24 at 13.38.46

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Marcel Ciolacu, președinte PSD:”Se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere”

Articolul Urmator

A fost prins conducând sub influența unor substanțe psihoactive

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele