Noapte
Zi
26 August 2022
1 min read

S-a semnat contractul pentru modenizarea DJ 714, contur lac Bolboci – Cheile Tătarului

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat astăzi, 26 august 2022, alături de premierul Nicolae Ciucă și ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, contractul pentru finanțarea proiectului „Modernizare DJ 714 sector Bolboci – contur lac Bolboci – Cheile Tătarului, km 24+366-29+900”.

 Evenimentul de astăzi de la Palatul Victoria, la care a participat și ministrul Familiei și Tineretului, Gabriela Firea, conferă Consiliului Județean Dâmbovița statutul de primă administrație judeteană din țară care semnează contracte derulate prin intermediul Programului Național „Anghel Saligny”.

  Valoarea totală a investiției este de 10.980.143,88 lei, din care de 9.832.975,67 lei de la bugetul de stat, sumă ce va asigura derularea în bune condiții a lucrărilor de modernizare a acestui important sector de drum din zona montană a județului Dâmbovița. Lungimea drumului ce va fi modernizat este de 4,481 km. Traseul va beneficia atât de rigole din beton, amenajare a părții carsabile, cât și de podețe și acostamente.

  Pe lângă acest proiect, Consiliul Județean Dâmbovița mai are aprobate pentru finanțare prin programul „Anghel Saligny” alte 3 investiții importante ce vizează infrastructura rutieră din județ, respectiv: proiectul „Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești”, în valoare de 80.239.362 lei; proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni”, în lungime de 6,7 km, a cărui finanțare de la bugetul de stat este de 41.000.000 lei și proiectul „Reabilitare DJ 712A Runcu – Râu Alb”, în valoare de aproximativ 9.000.000 lei.

  „Mă bucur că le-am dat astăzi o veste bună dâmbovițenilor, reprezentanților mediului de afaceri, care au activități economice în zonă sau celor interesați să investească în turismul montan. Prin intermediul Programului Național „Anghel Saligny” vom putea să finalizăm multe dintre proiectele importante, menite să contribuie la dezvoltarea tuturor comunităților din județ. Îi asigur pe dâmbovițeni de implicarea administrației județene acolo unde este nevoie. Vom continua să atragem sursele de finanțare necesare pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, atât din fonduri europene, programe guvernamentale sau alte oportunități financiare.”, precizează Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Femeie găsită carbonizată după ce anexa în care locuia a ars

Articolul Urmator

“UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”, campanie derulată de Crucea Roșie Dâmbovița în sprijinul refugiaților din Ucraina

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele