Noapte
Zi
25 October 2022
1 min read

18-20 noiembrie, Festivalul Național ”Ileana Sărăroiu”, la Clubul Studenților din Târgoviște

Pentru a aduce omagiul binemeritat vieţii şi carierei celei care a fost Ileana Sărăroiu, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură, va organiza, în perioada 18 – 20 noiembrie 2022, cea de-a IX-a ediţie a Festivalului-Concurs Național „Ileana Sărăroiu”. Festivalul, care are ca scop descoperirea tinerelor talente iubitoare de folclor şi dornice de a se afirma în peisajul muzicii populare româneşti, se va desfășura în două seri, la Casa Tineretului din Târgoviște (Clubul Studenților), începând cu ora 17:00. Prima seară, dedicată concursului, va fi urmată de momente artistice susţinute de îndrăgiții interpreți de muzică populară: Zorina Bălan, Delia Barbu și Ioan Sidău.

AFIȘ FESTIVAL ILEANA SĂRĂROIU

În seara de gală, pe data de 20 noiembrie, ne vom bucura împreună de recitaluri extraordinare oferite de Ionuț Dolănescu, Margareta Clipa, Nicolae Datcu, Nicușor Iordan și Marina Roșu, precum și de un moment artistic susținut de Grupul folcloric „Flori Dâmbovițene”.

Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Populară „Chindia” a Centrului Judeţean de Cultură, dirijor Ionuţ Dumitrescu.

Juriul festivalului este alcătuit din personalităţi ale vieţii culturale şi artistice, precum: tenorul Florin Georgescu, managerul Centrului Județean de Cultură – președinte, prof. univ. dr. Eugen Petre Sandu – membru, Ileana Vieru, realizatoare de emisiuni la Radio Antena Satelor – membru, Luminița Tucă, doctor în etnologie, antropologie culturală şi folclor – membru și Teodor Isaru, realizator de emisiuni muzical-folclorice la Societatea Română de Radiodifuziune – membru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Măsuri pozitive ale PSD pentru scăderea gradului de sărăcie al românilor

Articolul Urmator

Vrei să participi la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșugari ? Camera de Comerț Dâmbovița te poate ajuta

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus