Noapte
Zi
10 October 2022
1 min read

AJOFM Dâmbovița și CJD organizează Bursa Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri 14 octombrie 2022. La eveniment sunt așteptate toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenți, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, șomeri  precum și alte categori de persoane disponibile actualmente pe piața muncii.

Până la această dată, oferta de locuri de muncă este de peste 400 de posturi disponibile și se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, absolvenților de studii superioare cât şi celor fără calificare.

 Dintre acestea se menţionează :

-lăcătuș mecanic, electrician, sudor, mecanic utilaj, finisor construcții, oțelar, zidar-șamotor, laminator, agent vânzări, mașinist pod rulant, galvanizator, bucatar, ambalator manual, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, fierar – betonist, barman, operator mase plastice, șofer, dispecer, finisor laminate – trefilate, instalator, specialist achiziții, lucrător termopane, stivuitorist, operator facturare, funcționar administrativ, gestionar depozit, analist servicii clienți, inginer mecanic, inginer metalurg, inginer electromecanic, inginer construcții civile, inginer chimist,  specialist resurse umane, manipulant mărfuri și  muncitor necalificaţ.

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita  oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 19 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

 Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

 Amintim cu acest prilej, că în județul Dâmbovița, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc în Târgovişte în data de 14 octombrie începând cu ora 10.00  la  Clubului Studenţilor  din Târgoviște, strada Tineretului, nr.1.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MORENI: O tânără s-a aruncat de la fereastra unui bloc

Articolul Urmator

O nouă investiție derulată prin PJDL a fost finalizată în comuna Șelaru!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus