Noapte
Zi
6 October 2022
1 min read

Angajații SC LDP Dâmbovița prezenți la posturi pentru recenzarea auto

Și în această lună, angajații SC Lucrări, Drumuri și Poduri Dâmbovița au fost prezenți la posturi pentru o nouă etapă din cadrul acțiunii, desfășurată la nivel național, a procesului de înregistrare a circulației rutiere pe drumurile publice.

 

FB_IMG_1668418395118

Compania Națională de Drumuri a început ,,Recensământul Circulației Rutiere”, o înregistrare a circulației pe drumurile publice care se efectuează periodic, la fiecare 5 ani. Astfel, se contorizarea numărului de vehicule, dar și de trotinete electrice și cele cu tracțiune mecanică precum și bicicletele. Acest proces este necesar pentru stabilirea gradului de încărcare și determinarea repartiției și evoluției în timp a numărului de vehicule de transport marfă și persoane. Potrivit instrucțiunilor nu se numără, însă și căruțele de pe rețeaua de Drumuri Naționale (Codul Rutier interzice circulația acestora, cu toate acestea pot fi întâlnite inclusiv pe drumurile europene și reprezintă un real pericol pentru siguranța circulației).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ministerul Economiei dorește să sprijine COS Târgoviște în proiectul de dezvoltare a capacității de producție

Articolul Urmator

Sen.T. Corlățean, despre planul investițional de la COS Târgoviște:”Este un proiect impresionant, va reprezenta vârful tehnologic aici în România, la Târgoviște”

Ultimele Articole

Mergisus