Noapte
Zi
12 October 2022
1 min read

Prefectura Județului Dâmbovița – garantul implementării proiectelor pe energie!

Județul Dâmbovița are 11 mii de km de rețea electrică și zeci de proiecte cu finanțare europeană, guvernamentală sau locală pe energie. Pentru a gestiona un asemenea volum de muncă, am decis, în premieră, să invităm astăzi, împreună cu Președintele Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan, atât pe cei care gestionează zona de energie electrică (S.C. Electrica S.A.), cât și pe beneficiari – UAT-urile din județ.

Sunt multe probleme în implementarea proiectelor și ele nu-și pot găsi rezolvare decât prin dialog, înțelegere și colaborare.  În acest moment, UAT-urile susțin că există probleme ce țin de întârzierile în obținerea avizelor tehnice de racordare, extinderea rețelelor de iluminat public, instalarea de panouri fotovoltaice, întreruperile accidentale, comunicarea dintre sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Dâmbovița și comunitățile locale din județ.

310705180_772600663970213_8361492210419510022_n

Instituția Prefectului, și în acest caz, rămâne un liant între cele două părți, deoarece ne dorim ca în această iarnă, și cu precădere în această criză energetică din regiune, dâmbovițenii să nu rămână fără curent sau să fie împinși să plătească facturi uriașe.

Proiectele europene nu se implementează pocnind din degete, ele trebuie susținute de toate autoritățile locale și, acolo unde putem ajuta, să ne implicăm fiecare în limita competențelor și atribuțiilor.

La întâlnirea de lucru au participat: doamna Rodica Mihaela Suciu, director general al Distribuției Energie Electrică România, Adrian Margin, director Servicii Clienți în cadrul DEER, domnul Horațiu Pușcaș, manager în cadrul DEER și domnul Eduard Bănică, directorul general al Sucursalei DEE Dâmbovița.

Am identificat o serie de soluții în a îmbunătăți comunicarea dintre cele două părți și a descentraliza o serie de servicii. În acest caz, nu vorbim despre interesul unuia sau altuia, ci de securitatea energetică a fiecărui dâmbovițean. Problemele nu trebuie aruncate de la unul la altul, ci rezolvate la masa dialogului.” – transmite Prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD, intenție de solicitare aviz de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmbovița

Articolul Urmator

Sesiune de informare a elevilor, organizată de polițiștii Serviciului Rutier și Biroul Siguranță Școlară

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus